Orföranden har ordet

Nyhetsbrev nr 1


Nytt år (nåja det är bara Maj än) och delvis ny styrelse. Vid årsmötet 27/3 valdes jag (Stefan Johansson) till ny ordförande.

Jag vill börja med att tacka Ricard för hans fina arbete som ordförande i Gnesta Motorklubb under flera år och kan med glädje se att han fortsätter att jobba med vår rallytävling Runt Mjölkpallen Pokalen.

Jag har inte hörts och synts så mycket men mitt fokus har varit att komma in i uppdraget, få till det formella, fatta vad jag ska göra mm. Men nu börjar det landa lite. Vi har ju också blivit tvungna att avstå från våra filmkvällar (jäkla virus).

Tänkte börja med att presentera mig själv, jag heter alltså Stefan Johansson bor i Gnesta tillsammans med min fru, har 4 barn och 10 barnbarn. Jobbar som underhållsingenjör på Scania IM i Södertälje. Aktiv motionär på cykel både racer och MTB, hör gärna av dig om du vill ha träningssällskap. I garaget står en Golf 1a grupp E och bara väntar på att jag ska ”få tummen ur”. Min historia i motorklubben sträcker sig tillbaka till 70-talet när Fridhem en gång blev motorbana men den historien får vi ta en annan gång. På 80-90 talet var det lite rally och folkrace som förare men inga resultat att skryta om, åkte också några år som kartläsare.  Men slut om mig nu.


Min vision med klubbarbete är att ju fler vi är som jobbar desto roligare blir det.  Jag har börjat med att skapa några grupper/kommittéer som jobbar mer fokuserat på vissa frågor, har säker missat en del men kom gärna med förslag eller hör av dig om du vill hjälpa till.

  

Grupper/kommittéer:

               Rallytävling: Janne Pettersson & Richard Gelin

               Fridhem: Christoffer Segerström & Kalle Eriksson

               Hemsida: Mikael Rosvall, Johan Åkeson & Christoffer Norén

               KM-2hjul: Christoffer Segerström

               KM-Folkrace: Micke Karlsson & Tobias Karlsson (har inte riktigt ok från dom än)

               KM-Rally: Johan Åkeson

               Filmkväll: Vakant


Har du några frågor eller förslag, kontakta mig eller någon av ovanstående.

Något roligt att se fram mot: Vi har beslutat att jobba vidare med vår rallytävling Runt Mjölkpallen Pokalen och räknar med att köra den 20/9, alla tillstånd är inskickade och vi håller tummarna att restriktionerna från folkhälsomyndigheten har lättat då.

Nästa nyhetsbrev tänkte jag att övriga styrelsemedlemmarna får presentera sig i, vi har bland annat en ny kassör, aktuell KM ställning känns inte så aktuellt just nu (jäkla virus) men visionen är att den ska presenteras här också.

Håll dig frisk ha kul i din motorsport så hörs vi längre fram.


//Stefan


Länk till digitalt möte

Instruktion för Teams-installation: Länk